• No products in the cart.
  • No products in the cart.
a
  >  Politica de livrare / retur

A. Costuri livrare

LIVRARE PLATĂ RAMBURS – 20 de lei.

LIVRARE PLATĂ ONLINE – 16 lei.

 

B. Timpul de livrare

Produsele se realizeaza in termen de 5-15 zile la care se adauga livrarea de 3-5 zile lucratoare a serviciului de curierat.

Pot aparea modificari:

-in funcție de localitatea de destinatie.
-de perioada de livrare (diverse sarbatori din an).
-de alti factori neprevazuti.
-sambata, duminica si sarbatorile legale sunt zile nelucratoare.

Orice modificare a timpului de livrare, va fi comunicata pe site-ul atelier-dalisof.ro

Pentru a vedea starea comenzii , puteti intra în panoul de comenzi la sectiunea „Starea comenzii”.

 

C. Modalitati de livrare

Produsele vor fi preluate si livrate de firmele de curierat partenere SameDay, DPD, Fan Courier, Nemo Express, Urgent-Cargus in numele Atelier Dalisof ( ATELIER DALISOF SRL )

 

D. Plata

Plata se realizează online prin intermediul unui card bancar direct prin intermediul site-ului sau ramburs.

Toate tranzacțiile sunt securizate și criptate.

 

E. Retur

– Site-ul atelier-dalisof.ro comercializează produse PERSONALIZATE după specificatiile clienților, care se încadrează in excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță si contractele în afara spațiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator (Cumpărător), produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. 

– O mare parte din produsele comercializate pe site intră sub incidenta acestei exceptii, fiind personalizate în mod clar, după specificațiile prezentate de consumator (Cumpărător).

– O.G. 34/2014 poate fi consultată aici 

– În cazul produselor NEPERSONALIZATE, potivit legislației în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, printr-o declaratie neechivocă trimisă la adresa de e-mail atelierdalisof@gmail.com că renuntă la cumpărare, fără penalitati si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produsului. În acest sens, se poate folosi un model de formular de retragere, conform exemplului de mai jos. 

Model de formular de retragere:

(prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract)

Către : [aici se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de email ale comerciantului – SC ATELIER DALISOF SRL]:

Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse 

Comandate la data (*)/primite la data (*)

Numele consumatorului (consumatorilor)

Adresa consumatorului (consumatorilor)

Data

(*)A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

 

– Singurele costuri ce revin Cumpărătorului sunt cheltuielile legate de returnarea produselor, care se va face la adresa indicată de SC ATELIER DALISOF SRL.

– Produsul returnat trebuie să fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 

-Returul va fi acceptat dacă produsul este in aceeasi stare in care a fost livrat, nepurtat, fără pete, fără urme de uzură sau rupturi si este complet, inclusiv cu accesorii. 

– NU se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, pete, rupturi, urme de folosire, etc.

– Rambursarea costurilor se va face in termen de cel mult 7 zile de la receptionarea produselor, folosind aceeasi modalitate de plata folosită de Cumparator (in acest sens, clientul va trebui sa furnizeze către SC ATELIER DALISOF SRL un cont bancar in care să se poată vira sumele corespunzatoare returului). 

– Cumpărătorul suportă toate costurile de returnare (transport+taxele aferente).

– În cazul în care produsele returnate ajung la sediul ATELIER DALISOF SRL în ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, rupturi, etichete sau accesorii lipsă și fără documentul care atestă achiziția, ne rezervăm dreptul de a decide acceptarea returului.

– În cazul constatării unor defecte de fabricație, te rugăm ca înainte de toate să iei legatura cu noi la numărul de telefon +40771423136 sau pe adresa de e-mail atelierdalisof@gmail.com pentru a primi indicații referitoare la procedura de schimb / retur.

– Conform OUG. 174/2008 produsele defecte vor fi reparate (sau înlocuite, în cazul în care nu pot fi reparate) în termen de 15 zile calendaristice de la recepționare.
În cazul în care produsele nu pot fi nici reparate, nici înlocuite, contravaloarea acestora vă va fi înapoiată conform mențiunilor de mai sus în termen de 14 zile lucrătoare de la momentul în care veți fi contactat și înștiințat că produsul nu poate fi nici repatat, nici înlocuit. Înapoierea contravalorii (exceptând taxele de transport) se va face în contul bancar al persoanei care a făcut comanda / plata comenzii.